Hoe draag je fashionable een leren broek?

26 October door Kwappa

Leer is weer helemaal hot. Maar hoe draag je een leren broek op een fashionable en elegante manier, ook als je wat ouder bent?

Allereerst, zorg ervoor dat je je lekker voelt in je leren broek. Dat is het uitgangspunt. Is dat niet het geval, begin er dan niet aan. Je straalt namelijk geen kracht uit als je je niet comfortabel voelt.

Dan, draag een strakke jeans. Een baggy versie, oogt niet goed. Let er ook op dat je niet te lage broek koopt. Een naakte rug of erger, een bilnaad, past niet echt in het beeld van elegante verschijning.

Draag bij je leren broek een paar hoge hakken. Hakken verlengen je benen, bovendien loop je - als 't goed is - ook eleganter als je lengte hebt.

En wat je draagt op een leren broek is zeer afhandelijk van je lichaamsvormen. Als je je taille wilt benadrukken, draag dan een lekker kort jasje of blouse.

Heb je wat meer vlees op de heupen, ga dan voor een lang wijdzittend wollen vest.

En een grappig weetje: draag je een grote handtas, dan lijk je kleiner. Omgekeerd: een kleine handtas maakt je groter ;-).


Reacties (0)

© 2011 - 2019 KWAPPA · Gebruiksvoorwaarden · Privacy · KWAPPA maakt gebruik van cookies, om deze te weigeren of voor meer informatie. Lees onze cookie voorwaarden.
Kwappa.com is gebouwd door Server.Biz en wordt gehost door Openstack.Hosting: private cloud as a service