Sienna Miller wast haar haar met ketchup

6 mei door Shanon

Actrice en fotomodel Sienna Miller wast haar haar met tomatenketchup wanneer ze ontevreden is over de haarkleur. Toen ze een poosje geleden haar haar verfde met een op henna gebaseerd goedje, bleek ze groen uit te slaan.

"Ik heb echt wel een paar echte haarrampen achter de rug. Ik heb ooit henna in m'n haar gedaan omdat ik mijn haar voor een auditie bruin wilde maken. Ik dacht dat 't een natuurlijk product was. Het bleek één van de stomste dingen om te doen. Ik heb uiteindelijk een jaar lang m'n haar met ketchup gewassen om de groene tint uit m'n haar te krijgen."

Sienna is voorzichtig met haar haar, want ze heeft fijn en droog haar. Ze geeft er dan ook flink wat geld aan uit om 't in goede conditie te krijgen en te houden. "Mijn haar heeft te lijden onder het werk dat ik doe, het wordt heel droog en ik ben doorlopend op zoek naar producten die m'n haar minder pluizig maken."


Reacties (0)

© 2011 - 2018 KWAPPA · Gebruiksvoorwaarden · Privacy · KWAPPA maakt gebruik van cookies, om deze te weigeren of voor meer informatie. Lees onze cookie voorwaarden.
Kwappa.com is gebouwd door Server.Biz en wordt gehost door Openstack.Hosting: private cloud as a service